ARCMŰVÉSZET
BEJELENTKEZÉS, MEGRENDELÉS: Tel: +36 20/9 772 888

Tetoválás eltávolítás


Új kémiai módszer az USA-ból már Magyarországon !

Kizárólagos jogú magyarországi forgalmazó:
" Medist" kft
www.tetovalaskiszedes.hu

Rejuvi -Tetoválás eltávolítása lézer nélkül !

Tattoo-pigmentek kivonása a bőrből kémiai úton.
Elrontott sminktetoválás eltüntetése.


Tel: 36 20/9 772 888www.tetovalaskiszedes.hu/eljaras.html"Rejuvi" módszer előnyei:


* Ez a módszer KIVONJA a festékpigmenteket a bőrből,

* tattoo - festék színétől független,

* kevésbé fájdalmas és olcsóbb mint a lézeres technika,

* biztonságos,

* eredményes
Az eltávoltás menete:


* megunt, vagy elrontott tetoválás területének fertőtlenítése,

* érzéstelenítés,

* Rejuvi tetováláseltüntető emulzió beütése, a tattoo pontos felületén,

* az emulzió komplexet alkot a bőrben és magába szívja a festékpigmenteket,

* a bőr felszínén, varrat formájában kilökődik a festék-komplex a bőrből,

* a varrat leválik a bőr felszínéről, s egy új, ideiglenes
rózsaszín bőrréteg képződik a tetoválás helyén,

FONTOS - az otthoni utókezelési eljárások betartása !
ÁRAK :

Első alkalommal tesztet készítünk (max: 1-2 cm2 )!
Ára: 15.000,- Ft (+ a Kelo-cote krém : 5.800,-Ft)

A pácienseim hozzájárulásával az elkészített tesztről fotó és írásos dokumentációt készítek.

A lézer nélküli tetoválás (tattoo) eltávolítása nagyon hasonlít a hagyományos tetoválásra, viszont ebben ez esetben nem színező festéket, hanem egy speciális festékmegkötő anyagot juttatunk a bőrbe, a tattoo rajzolatába.
Mivel a testtetoválások festékanyaga a bőr mélyebb rétegében helyezkednek el, mint a sminktetoválásoké, illetve különböző összetételű festékanyagok kerültek forgalomba az utóbbi időben, ezért eltávolítási technikájuk is eltérő.

Előfordulhat, hogy a teljes kiszedéshez - főleg régebben használt egyes festékek esetében - 2 vagy 3 kezelésre is szükség lehet 3 hónapos intervallumokban.


Teszt kezelés utáni eredmények

Előtte - utánaKezelési eredmények !


- Az első teljes kezelés utáni eredmény, 10 hét múlva !
Tesztkezelés után 8 héttel !
Egy teszt és egy kezelés után !Lézer


Sikertelen LÉZERES " tetoválás eltüntetés " a 14. kezelés után !... és teszt kezelés után !


... a sokadik lézer kezelés után is eredményes volt a teszt két ponton is !
- A bebarnult hiperpigmentált bőr is szépen kivilágosodott a Celo-kote, után kezelő krém hatására !4. kezelés és teljes gyógyulás után:


Az, hogy a tetoválás milyen régi, szerencsére csak kis mértékben befolyásolja a kezelés sikerességét. Egy tanulmány szerint a kiszedés sikerességi aránya sminktetoválások esetében közel 100%-os. Ugyanez az arány 90% körüli a testtetoválások esetében, azért valamivel alacsonyabb, mert ezekben az esetekben a festék általában a bőr mélyebb rétegében helyezkedik el és előfordulnak néha akár olyan polimer alapú festékek is, amelyekkel nem képes kilökődő komplexet alkotni a Rejuvi emulzió.
Ugyanezen tanulmány szerint keloidos heg a testtetkó kiszedési esetek 6%-a után alakult ki. Ez jobb technikai kivitelezés és főleg polisziloxán alapú lappal (Medigel, Medipatch, stb.) vagy géllel (Kelo-cote, Zeraderm, stb.) való utókezelés esetén majdnem biztosan elkerülhető lett volna!* elrontott szemöldök tetoválás eltávolítása !


OXFORD SKIN CLINIC

Gyakori kérdések. (fordítás)

Kicsit részletesebben leírva, a kezelés négy lépésből áll:

* 1. lépés: „Kapunyitás”
A tetoválással azonos technikával (professzionális tetováló készülékkel) szúrcsatornákat képzünk a bőrben levő festékszemcsékhez. Ehhez helyi érzéstelenítést alkalmazunk.
* 2. lépés: „Festékszemcsék gyors kiverése”
Speciális összetételű emulsió (kozmetikai anyagként osztályozott, engedélyezett szer: International Nomenclature Cosmetic Ingredient, vagy International Cosmetic Dictionary) bevitelével gyors kémiai kötődés jön létre a két anyag között. A képződött vegyület egy része már a kezelés során kijut a bőrfelszínre.
* 3. lépés: „Festékszemcsék kilökődése”
A kezelt területen (ahogy a tetoválás után is) a sebváladékból pörk képződik. Alatta további kémiai reakció zajlik. A létrejött vegyület izgatja a környezetét, és a bőrből kilökődik majd a későbbiekben a pörkkel együtt leesik. (7-25 nap)
* 4. lépés: „Sebgyógyulás”
A kezelt felület mechanikai károsodása következtében lezajló hegesedés és a heg érési folyamata után alakul ki a végső eredmény. (2-3 hónap)
* 5. lépés: „A kezelés ismétlése”
Megfelelően választott időben, annyiszor, amíg a tetoválás teljesen el nem tűnik.

Az eddigi tapasztalatok alapján az eredményeket sminktetoválás eltávolítására 100%-osnak ítélték, a testtetoválások esetén 92%-osnak.

A sminktetoválások nyomtalan eltüntetésére 1 (esetleg) 2 kezelés elegendő volt. A testtetoválások általában 3-5 kezelést igényelnek.

Sminktetoválások eltávolítása, vagy alakjuk korrekciója nem járt maradandó heggel, sem a heg kivilágosodásával, sem elsötétedésével. Testtetoválásoknál a tetoválás mélysége miatt olykor heggel (eddig az esetek 6%-ban) kell számolni.

Az összes tetoválások 90%-ban (mind a tradicionális, mind a sminktetováláshoz) használt festékanyag anorganikus fémoxid (vasoxid, krómoxid, titánium dioxid, feketeszén). Ezekre hatékony ez az eljárás. A fennmaradó 10%-ban polimer festékkel (polietilén, polipropilén, poliuretán) készült a tetoválás, ezekre az esetekre nem alkalmas ez a módszer. Szerencsére ez utóbbi anyagokat, manapság nem használják. Ennek a tesztelésére a kezelés megkezdése előtt próbát végzünk.

Kifejezetten „technikaérzékeny” módszerről van szó (nem mindegy, hogy ki végzi!).

Tisztán elméletileg, minden olyan tetoválás, amelyik nem heges, eltüntethető heg nélkül. Mégis, ha a beavatkozás mélyebb réteget ér el, vagy az eltüntetési szándék a bőrterület károsításával jár, akkor heg képződik. Bizonyos testtájakon (mellkas, váll, hát, fül mögött), hajlam esetén (ritkán máshol is) akár keloid (torzító, el nem tüntethető heg) is keletkezhet. Ezért elengedhetetlen a – precíz módszer

* - a bőr teherbíró-képességének ismerete
* - a sebgyógyulás (pörkösödési) időszakában a szakszerű utókezelés
* - ha szükséges, akkor az ismételt kezelés idejének (esetenként változó) gondos megválasztása

Az eddigi, több, mint 2000 eset, külföldi tapasztalata alapján az mondható, hogy

a TETOVÁLÁS KÉMIAI ELTÜNTETÉSE egyszerű, hatásos (minden színt érintő), fájdalmatlan és gyors módszer.

Konzultáció és pontteszt ára: 15.000,-Ft

Európa egyik legelismertebb orvosi szervezete, (link (www.oxfordskinclinics.co.uk)) Európában az elsők, akik évek óta nagy sikerrel végzik ezt a beavatkozást, a következő felvilágosítást adják az eddigi tapasztalataik alapján.

Hogyan működik a tetoválás eltüntetés, nem lézeres módszere?

A különleges összetételű anyag a „művészet lelke” típusú készülékkel kerül felvitelre, hasonlóan az eredeti festékfelvitelhez. Az emulsió molekuláris szinten kötődik a színes pigmentszemcsékkel és együtt kilökődnek a pörkkel, a bőr természetes gyógyulási folyamata során.

Milyen anyag az eltávolító emulsió?

Sok összetevője megtalálható az élelmiszerekben és kozmetikai termékekben is. A mennyiségi sorrendjük a következő: víz, cinkoxid, magnéziumoxid, kalciumoxid, n-propanol és bensoesav. A kezelés engedélyezett a különböző egészségügyi és biztonsági hivatalok által egész Nagy-Britanniában. Az érintkezési felület a szerrel kicsi, a kémiai koncentrációja alacsony, semmiféle veszélyt nem jelent. Mindamellett, a kezelésenként felhasznált 3 ml anyag nagyobb része nem is jut a bőrbe.

Fáj a beavatkozás?

Bár a folyamat hasonló az eredeti tetováláshoz, mégis a legújabb precíziós készülékeink kevésbé fájdalmasak, mint amit Ön már a tetoválás során elviselt. Igény esetén alkalmazunk helyi érzéstelenítőt is.

Újra tetováltathatom a kezelt területet?

Arra a területre, ahol a tetoválás részleges (korrekció esetén), vagy teljes eltávolítása történt, részleges, vagy akár teljes tetoválás ismételten lehetséges.

Hány kezelésre lesz szükségem?

Egy átlagos tetoválás típusosan 5 kezeléssel távolítható el és általában 8 hét szükséges az egyes beavatkozások között.

A beavatkozás időtartama hasonló a tetoválás készítésének az időtartamához, ennek megfelelően a nagyság függvénye. Átlagosan 35 perc.

A lézerrel történő eltávolítás lényegesen több lépésből áll (5-20 között), ezért ezzel az újabb módszerrel időt és pénzt is spórol.

Számít a bőrtípusom?

Az Oxford Bőr Klinikák ezen módszere az összes bőrtípusra és minden etnikumra hatékony.

Tudják garantálni a teljes eltávolítást és a beavatkozás biztonságát?

Ahogy minden ember más, minden tetoválás is különböző és ezek közül néhány adhat a többitől eltérő reakciót. Így a tetoválások abszolút biztos eltávolítása nem garantálható. Ugyanakkor a publikált esetek 100%-ban volt sikeres a kozmetikai tetoválások színének az eltávolítása és a testtetoválások eseteiben 92%. Így, ez a legjobb kínálat az összes módszer közül.

Eddig nem dokumentáltak mellékhatás jelentkezését ezzel a fajta tetoválás-eltávolítással és 1000 tetoválás sikeres eltávolítása mellet nem észleltek mellékhatást. Az Oxford Bőr Klinikák teljes mértékben biztosítják a kezelés gondosságát.

Érzékenység egy héten át lehetséges. Az utolsó kezelés utáni vörösséget a bőr normális színe váltja fel, néhány hónap alatt. Ez a mi legújabb módszerünk nem okoz hosszú távú szöveti vagy pigment-változást úgy, mint amit a lézeres tetováláseltávolítás okozhat.

Mi fog történni a bőrömmel a kezelés után?

Mi azt tanácsoljuk Önnek, hogy a kezelt területet tartsa szárazon, hogy az emulsió kifejthesse hatását hígulás nélkül. Pörk fog képződni és leesésekor visz magával festéket is. A bentmaradt festék a bőrfelszín felé vándorol, és könnyebben válik majd le a további kezelések alkalmával.

Tudnak kezelni az Oxford Bőr Klinikák ha én már átestem lézeres eltávolítási kezelésen?

A lézer képezhet bőr alatti hegszövetet, de ha ez nem kifejezett, akkor lehetséges a kezelés folytatása ezzel a módszerrel és akkor segíthet a gyorsabb tetováláseltávolításban. Esetleg, lézer okozta és más meglévő hegek küllemének a javításán is tudunk segíteni. Hívjon minket!


Konzultáció

Mivel minden eset más, teljes körű megbeszélésre hívjuk, specialistánkhoz. Megbeszéljük az érdemleges betegségtörténetét, megítéljük az igényeit és elmagyarázzuk a kezelési folyamatot. Az esetek egy részében végzünk egy tesztet, mielőtt megkezdenénk a kezelést. Ennek a tesztnek és a konzultációnak az ára 15.000,-Ft.Még nincs szöveg...
www.arcmuveszet.hu